Love

Ja oj. Det är så mycket tankar och shit nu för tiden. Mycket som hänt under det gångna året (och det bara juli). För några veckor sen fick min barndomskompis sen 18 är tillbaka reda på att hon hade en tumör i sitt ben. En äcklig jävla tumör som suttit som en äcklig parasit och sugit sig fast på hennes ben. Vidrigt. Nu har hon kommit hem igen i alla fall. Hon hamnade i Lund hos någon specialist, men tumören var godartad, tumören är borta och hon är hemma igen. Inatt sov jag med henne på sjukhuset, så vi hade filmkväll och snackade massa skit.
Min lilla älskling, det behövde hon.
Jag måste ta vara på det här nu, om jag ska åka. Krama om mina nära och kära, berätta hur mycket jag älskar dom. Tänk om jag åker? Gud vad jag kommer sakna alla, speciellt mamma och pappa. Fan vad jag älskar min mamma och pappa, när jag yngre så var det så jobbigt. Men som sagt, det här gångna året har varit en eyeopener för mig. Det har stundvis varit tufft, men Gud vad dom är modiga och duktiga mina föräldrar! I love them so much.
Så många man ska säga hej då till. Ma and pa, syrran, lillebror, mormor och morfar, mina BFFs.


Ja usch. Men jag måste leva lite jag med. Tur att det finns kärlek. Tänk om man inte hade kärlek? Då skulle man säkert inte kunna klassas som människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0