Au Pair organisation?!

Jag är fortfarande lite i valet med att välja en organisation. Jag fick ju som sagt rycket häromdagen och anmälde som en liten **** på alla möjliga organisationer och helt ärligt, jag gillade verkligen STS men SI känns så jävligt mycket mera proffsigt. Deras hemsida Au Pair in America (den man sköter ansökningen och kontakt med familjen) känns så fräsch, mycket, mycket, MYCKET information (knowledge is power people!). Jag har redan hunnit skriva det mesta, fattas bara referenser (måste ta reda på kontaktuppgifter) och brevet till familjen man ska skriva.

Sen är det stora hela för mig med att jag tycker inte man ska behöva lägga ut så mycket pengar som hos STS och Cultural Care (jävla ripoff hos CC alltså, höll på att smälla av när jag såg priserna). Jag tycker inte man ska behöva betala för en upplevelse, jag ska faktiskt vara borta i ett år och tjäna pyttelite pengar (och bli massa erfarenheter rikare ja! Men ändå, kom igen?)

SI skickade hem papper, där det står klart och tydligt vad som gäller, om jag skulle ångra mig med att åka som Au Pair någon gång, så skulle jag bara har gjort av med 172kr (avgiften för brottsregistret). Och detta är när jag redan har varit på intervjun som man ska gå på, fått min ansökan godkänd av SI här hemma i Sverige OCH av förmedligen i USA. Till skillnad från STS (som jag har fattat det) så ska allting vara färdigt i princip innan man kommer på intervjun, kändes lite så där. Har verkligen ingen lust att lägga ut massa pengar på något som kanske ångrar mig på senare. Jag känner mig själv, jag är lila idag men kan lika gärna vara grön imorgon.Vad skönt det är att ha en blogg. Man fattar lite beslut medans man skriver. Det blir nog SI! Hurra för SI!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0