Its been a while.

Har hittat en ny kärlek! Jag surfar ju väldigt mycket på YouTube och har hittat ett coverband som är så jävla bra! Dom kör allt akustiskt! Och dom ska ut på turné i USA i höst. Förhoppningsvis så är jag är färdig med allt innan september är färdigt. Boyce Avenue heter dem, jag kanske är jätteefter men dom är fan duktiga och jag vill fan se deras konsert.
Hela den här grejen med au pair ansökan har tagit lite längre tid än vad jag har tänkte mig, men det går fort när man ändå är igång och kör hååårt. Igår blev jag färdig med mitt Host-family letter. Det slutade på lite mer än 1500 ord, en bok som min mamma sa. Jag har skrivit en bok alltså. Om mig själv. Nej då, sarkasmen flödar fritt här hemma.
Det är så sjukt. Sommaren har gått sjukt fort. Om ca 3 veckor flyttar jag från min lägenhet som jag hyrde över sommaren, det blev inga crazy parties. Lika bra det kanske. Men det har varit så jävla nice. Jag har inte bråkat med mina föräldrar, innan jag flyttade rök vi ihop som hund och katt. Och jag vet varför, för vi är så jävla lika och för att jag är van vid att bo själv.
Men nu ska jag ska kolla på lite Au Pair videos för att få lite inspiration. Hittade en asbra igår, dom hade tävling för dem på Cultural Care (jag åker med SI) och det fanns en hel del roliga som filmade sig själva. Ett tips till alla som ska ut och åka. In på FB och gilla så många Au Pair sidor som möjligt, alltså typ SI och STS och såndana. Det är ganska kul att se vart folk åker, dom flesta åker till Cali eller N.Y har jag märkt. Men jag vill ju som sagt hamna i Florida, NC eller SC där klimatet är ganska ok året om.
Smell ya later

RSS 2.0